ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ/ΟΧΗΜΑ

Διάσταση ελαστικών ανά αυτοκίνητο

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή κατά την παραγγελία των ελαστικών σας, παρακαλούμε επιλέξτε τη μάρκα του οχήματός σας από λίστα παρακάτω.

Αυτό το βήμα θα μας επιτρέψει να αναγνωρίσουμε πιο εύκολα τα ελαστικά και τις διαστάσεις που ενδέχεται να είναι οι κατάλληλες για το αυτοκίνητό σας.

Ποιες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ή να επιβεβαιώσετε τις διαστάσεις των ελαστικών που πρέπει να αγοράσετε για το αυτοκίνητό σας είναι να δείτε τους αριθμούς πλάτους, ύψους, διαμέτρου, που βρίσκονται πάνω σε αυτά.

Αν δεν βρίσκεστε μπροστά στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να δείτε τη λίστα με τα συμβατά με το αυτοκίνητό σας ελαστικά. Απλά, ξεκάθαρα και αποτελεσματικά, αν δεν έχετε πολλές γνώσεις, η αναζήτηση αυτή σας επιτρέπει να βρείτε τα ελαστικά που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας με μερικά κλικ.

Συμβουλή: επειδή όταν επιτρέπεται το μείζον επιτρέπεται και το έλασσον, μπορείτε να τοποθετήσετε ελαστικά στο αυτοκίνητό σας με ένδειξη φορτίου ή ταχύτητας πάνω από την αρχική.

Για τα χειμερινά ελαστικά: μπορείτε να επιλέξετε έναν δείκτη ταχύτητας κάτω από τον αρχικό ή κάτω από αυτόν για τα ελαστικά 4 εποχών. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τον δείκτη φορτίου και ταχύτητας στον οδηγό μας.

LiveChat
Whatsapp Messenger