ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ/ΟΧΗΜΑ
Προαιρετικό
Όλες
Επιλέξτε όλα Διαγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ
0 / 46
Επικύρωση

Ζάντες αλουμινίου ανά όχημα

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ζάντες αλουμινίου κατάλληλες για το όχημά σας, παρακαλούμε επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη μάρκα του αυτοκινήτου σας.

Η ElastikaLeader αναλαμβάνει να εντοπίσει όλα τα μοντέλα ζαντών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και που διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αγοράστε τις ζάντες αλουμινίου σας σε χαμηλή τιμή

Όλο και πιο διαδεδομένες, οι ζάντες αλουμινίου επιτρέπουν να φτιάξετε την εικόνα του αυτοκινήτου σας όπως εσείς τη θέλετε, πιο πολυτελή και τελείως διαφορετική.

Η χρήση του αλουμινίου έχει διαδοθεί πολύ στον χώρο του αυτοκινήτου. Χάρη σε αυτό το μέταλλο, μπορούμε πλέον να φτιάχνουμε ζάντες πιο όμορφες και λιγότερο βαριές.

Η ζάντα αλουμινίου επιτρέπει τη βελτίωση των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας. Οι πιο ελαφριές ζάντες μειώνουν το βάρος των μη ανηρτημένων μαζών, γεγονός που βελτιώνει την άνεση, το κράτημα στον δρόμο, τις αποστάσεις πέδησης και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Υπάρχουν πολλά φινιρίσματα στις ζάντες αλουμινίου, χρώμα, βερνίκι, στίλβωση... υπάρχουν για όλα τα γούστα.

Οι ζάντες αλουμινίου ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτου και προσαρμόζονται σε όλες τις διαστάσεις. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των ελαστικών του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε ζάντες με μεγαλύτερη διάμετρο για μία πιο σπορ εμφάνιση.

Μπορεί επίσης να θελήσετε να τοποθετήσετε πιο φαρδιά ελαστικά ή οι ζάντες να προεξέχουν από το αμάξωμα με σφήνες ή τροχούς διαχωρισμού. Στον πίνακά μας με την αντιστοιχία των μεγεθών ελαστικού / ζάντας, μπορείτε να βρείτε ποιο μέγεθος ελαστικού ταιριάζει με ποιο μέγεθος ζάντας.

Χάρη στον τρισδιάστατο προσομοιωτή μας, μπορείτε να δείτε απευθείας πώς φαίνεται η ζάντα στο αυτοκίνητό σας.

LiveChat
Whatsapp Messenger