Βρείτε τις σιδερένιες ζάντες σας ανάλογα με το αυτοκίνητό σας

Για να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με την καλύτερη τιμή, η ElastikaLeader σας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικές σιδερένιες ζάντες, προσεκτικά παρουσιασμένες από την ομάδα μας.

Για να απλουστευθεί η παραγγελία, ένας επιλογέας σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την αγορά χωρίς δυσκολίες. Αυτό το έξυπνο εργαλείο σχεδιάστηκε για σας εξασφαλίσει την επιλογή ζαντών συμβατών με το όχημά σας, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να αποφύγετε οποιοδήποτε λάθος επιλογής. Αρκεί να δηλώσετε τη μάρκα και μοντέλο του αυτοκινήτου σας, καθώς και την επιθυμητή διάμετρο ζάντας.

Παραγγείλετε τις ατσάλινες ζάντες σας σε χαμηλή τιμή

Πολλοί επιλέγουν να αγοράσουν ατσάλινες ζάντες για να φτιάξουν ένα πακέτο για τον χειμώνα (ζάντες+χειμερινά ελαστικά) και έτσι να μην χρειάζεται να βγάζουν τα ελαστικά και τις ζάντες τους τον χειμώνα. Επιπλέον, οι ατσάλινες ζάντες είναι ανθεκτικές και πιο βαριές από τις ζάντες αλουμινίου, άρα είναι ιδανικές για καλύτερη πρόσφυση με τα χειμερινά ελαστικά.

Χάρη στον προσομοιωτή μας, μπορείτε απλά να εισάγετε τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας για να δείτε όλες τις συμβατές ζάντες. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ατσάλινες ζάντες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό ζάντας.

Υπενθύμιση, κατά την τοποθέτηση του τροχού σας είναι σημαντικό να σφίξετε σταυρωτά τα μπουλόνια. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το άρθρο πώς να βιδώσετε μία ζάντα.

Για μία τοποθέτηση σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δυναμομετρικό κλειδί με τις ακόλουθες ροπές σύσφιγξης:

LiveChat
Whatsapp Messenger